Lasersnijden en plaatwerk

Knowhow en een state-of-the-art machinepark. Twee noodzakelijke voorwaarden om snel, proper en precies te kunnen lasersnijden. Voor de know-how kan ons familiebedrijf op meer dan 15 jaar ervaring terugvallen. Wat het machinepark betreft, beschikken we over een volautomatische lasersnijmachine met wisseltafels. Hiermee wordt plaatwerk in inox, aluminium en staal in diverse diktes versneden of uitgesneden. Dit op basis van de gedetailleerde computertekeningen van onze interne tekendienst.

Volautomatische vlakbedlasersnijmachine

De vraag van de klant wordt door onze tekenafdeling omgezet in een computertekening die vervolgens in het atelier wordt uitgevoerd door de automatische vlakbedlasersnijmachine. Deze heeft de volgende eigenschappen:

  • Snijden van zowel roestvrij staal, staal als aluminium
  • Maximale snijdiktes: 20 mm voor staal, 15 mm voor inox, 10 mm voor aluminium
  • Maximaal plaatformaat: 3000 x 1500 mm
  • Versnijden, uitsnijden en graveren met beperkt materiaalverlies
  • Volledig computergestuurd
  • Volautomatisch snijden van grote series

Afgewerkt product of nabewerking

Met de lasersnijmachine voert Inkonox zowel stuk- als seriewerk uit. De uitgesneden stukken kunnen dankzij de fijne, propere snede perfecte eindproducten zijn. Maar net zo goed ondergaan ze een reeks nabewerkingen zoals CNC plooien, trommelen, polijsten, parelstralen, galvaniseren, poederlakken, … Zodoende kunnen wij u het totaalplaatje leveren: van het ontwerp over het lasersnijden tot een hoogwaardige afwerking.

 

Inox, alu of staal lasersnijden of lasergraveren?

Contacteer ons telefonisch op +32 (0)9 381 57 80 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Contact

Karreweg 1 B - 9810 Nazareth

T +32 (0)9 381 57 80