Bewerking van inox, staal en aluminium

Met meer dan 15 jaar ervaring is Inkonox de partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal, aluminium en staal. Lasersnijden, lassen, CNC plooien, rollen, laseren, parelstralen, poederlakken, boren en tal van andere nabewerkingen behoren tot de dagelijkse activiteiten in ons atelier. Hierbij streven we steeds naar een onberispelijke kwaliteit, een verfijnde afwerking en een oplossing op maat van de behoeftes van de klant. Onze projecten voldoen steeds aan de specifieke vereisten van de sector waarin onze klant actief is.

{item:title}

Maatwerk & constructie

Maatwerk in RVS, alu of staal met een hoge afwerkingsgraad. Dát is de absolute specialiteit van Inkonox. Sinds meer dan 15 jaar. Bij ons geen massaproductie, maar wel gepersonaliseerde constructies. Op basis van de knowhow van een familiebedrijf, met veel zorg geselecteerde medewerkers, een modern machinepark en een eigen tekenafdeling. Met oog voor het kleinste detail en voor de meest uiteenlopende afmetingen en contouren. Al dan niet met een of meerdere nabewerkingen. Afhankelijk van wat de sector en de toepassing van de klant vereisen. Maatwerk ten top dus!

Lees meer

{item:title}

Robotlassen en manueel lassen

Inox, aluminium of staal lassen met de hoogste graad van precisie voor een duurzaam resultaat. Dat doen we met onze lasrobot enerzijds en met ervaren MIG- en TIG-lassers anderzijds. De automatische robot voert snel en haarfijn vooraf ingestelde, eenvoudige lasopdrachten uit. Complexere metaalproducten worden manueel gelast. Het resultaat van de lastechniek is hetzelfde: kwalitatieve en mooi afgewerkte lasnaden.

Lees meer

{item:title}

Lasersnijden

Knowhow en een state-of-the-art machinepark. Twee noodzakelijke voorwaarden om snel, proper en precies te kunnen lasersnijden. Voor de knowhow kan ons familiebedrijf terugvallen op meer dan 15 jaar ervaring. Wat het machinepark betreft, beschikken we over een volautomatische lasersnijmachine. Hiermee wordt plaatwerk in inox, aluminium en staal in diverse diktes versneden, uitgesneden of gegraveerd. Op basis van de gedetailleerde computertekeningen van onze interne tekendienst.

Lees meer

 

Contact

Karreweg 1 B - 9810 Nazareth

T +32 (0)9 381 57 80