Waarom Inkonox?

{item:title}

Maatwerk

Inkonox vertrekt steeds vanuit de vraag van de klant. Op basis van de specifieke behoeftes, het budget en de materiaalvoorkeuren wordt vervolgens een gepersonaliseerde oplossing uitgewerkt.

{item:title}

Hoge kwaliteit

Een hoge afwerkingsgraad en een grote nauwkeurigheid zijn continue aandachtspunten in het atelier. Ze zorgen, samen met een modern machinepark en gespecialiseerde productietechnieken, voor eindproducten van een onberispelijke kwaliteit.

{item:title}

Eigen tekenbureau

Voor het opstarten van de productie in het atelier, wordt het maatwerk volledig intern uitgetekend in 2D en/of 3D. Inkonox biedt dus totaaloplossingen. Van  engineering tot afgewerkt product.

{item:title}

Ervaring

Inkonox heeft meer dan 15 jaar ervaring, maar is met zo’n 20 medewerkers bewust relatief kleinschalig gebleven. Op die manier behoudt het familiebedrijf de focus op maatwerk, kwaliteit en precisie in plaats van op massaproductie.

{item:title}

Correcte levertermijn

Enkele stukken in inox aan elkaar lassen? Een grote hoeveelheid laswerk op korte termijn nodig? Inkonox beschikt over de middelen en medewerkers om uw opdracht binnen de afgesproken periode tot een goed einde te brengen.

 

Contact

Karreweg 1 B - 9810 Nazareth

T +32 (0)9 381 57 80