Partner voor constructie en bewerkingen in RVS, alu en staal

Met meer dan 25 jaar ervaring is Inkonox uw partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal, aluminium en staal. Lasersnijden, lassen, CNC plooien, rollen, laseren, parelstralen, poederlakken, boren en tal van andere nabewerkingen behoren tot de dagelijkse activiteiten in ons atelier.
{alt}

Maatwerk en constructie

Dé specialiteit van Inkonox is maatwerk met een hoge afwerkingsgraad. Roestvrij staal, aluminium of staal wordt bewerkt, versneden, gelast, geplooid en afgewerkt d.m.v. een state-of-the-art machinepark en door gekwalificeerde medewerkers.

Lees meer »
{alt}

Robot en manueel laswerk

Onze lasrobot maakt het snel en precies verbinden van inox, aluminium of staal mogelijk. Aangevuld met gespecialiseerde TIG- en MIG-lassers levert dit de meest complexe producten op. Feilloos afgewerkt en met lasnaden die de tand des tijds doorstaan.

Lees meer »
{alt}

Lasersnijden

Met een volautomatische vlakbedlasersnijmachine voert Inkonox zowel stuk- als seriewerk uit. Dit op basis van een permanente voorraad RVS, aluminium en staal. De uitgesneden stukken kunnen dankzij de propere snede perfecte eindproducten zijn.

Lees meer »

Een beeld uit onze werkplaats

Inkonox stelt een team van een vijventwintigtal mensen te werk in het atelier te Nazareth. Vandaag is Inkonox één van de marktleiders in België op het vlak van plaatbewerking en constructies in RVS, alu of staal, lasersnijden en lassen.

Contact

Karreweg 1 B - 9810 Nazareth

T +32 (0)9 381 57 80